elisabeth wimarson

Gedigen kunskap, kompetens och erfarenhet från ledande befattningar i bolag och organisationer som bl.a. Psykosyntes Institutet, Göteborg Energi och StroedeRalton samt utbildning från bl.a. Göteborgs Universitet, Högskolan Väst i Trollhättan, Psykosyntes Institutet, IHM Göteborg m.fl.

Relationsorienterad ledare, coach och kommunikatör som brinner för att hjälpa individer, grupper, ledare och företag att må och fungera bättre med utgångspunkt i dagens situation.
 

Många års ledarerfarenhet inom branscher som textil, energi, utbildning inom personlig utveckling, ädelstenar, direktmarknadsföring m.fl.

Nyfiken, lyhörd och drivande med hög analytisk förmåga samt positiv och empatisk livssyn. Fokus på dialog och kommunikation och att bygga broar och skapa samsyn. Extra passion för det hållbara ledarskapet och medarbetarskapet.

Kombinerar kompetens och erfarenhet i affärsmässiga frågor från näringsliv och kommunalt bolag med djup kunskap om och erfarenhet av utveckling på individ- och gruppnivå på ett organiskt och framgångsrikt sätt och med förmågan att skapa dialog i fokus.

All denna kunskap används för att hjälpa dig och ditt företag i er utveckling in i framtiden.